Niet goed? Geld terug!

Natuurlijk val je af!

80%

Bereikt gewenst gewicht

Afvallen met NewFysic

Een bewezen afvalprogramma waarbij je door een combinatie van supplementen, voedingsplan en coaching gaat afvallen en leert hoe je zelf op gewicht kan blijven.

Vanaf 1 oktober is medisch afvallen met injecties beschikbaar voor mensen met een BMI boven de 30 of mensen met een BMI van 27+ met medische indicatie.

Afvallen met NewFysic

Onze bouwstenen voor een gezond gewicht

Intakegesprek

Tijdens dit vrijblijvende gesprek doen we de eerste metingen en maken jouw ideale pad naar een gezond gewicht.

Voedingsplan

Op basis van een uitgebreide intake, en weging maken we een voedingsplan dat aansluit op jouw persoonlijke doel.

Supplementen

Onze hoogwaardige supplementen vullen jouw dagelijkse voeding aan en maken jouw afvalproces makkelijker.

Bekijk in de shop

Coaching

Jouw persoonlijke voedingscoach begeleidt je afslanktraject. Tijdens het wekelijkse weegmoment bespreek je hoe het gaat en werk je samen naar jouw doelen toe.

Wil je meer informatie over NewFysic?

Vraag vandaag nog ons informatiepakket aan. Ook kan je ons natuurlijk altijd een vraag stellen via de chat.

Onze programma's

Welk programma past bij jou?

Ons onderzoek wijst uit

Onderzoek toont aan

Gemiddeld 1 kilo per week


Uit onderzoek onder klanten van het reguliere programma van NewFysic bleek een gemiddelde gewichtsafname van 1 kilo per week mogelijk in de eerste twee maanden van het programma.

[bron NewFysic]

Gemiddeld BMI bij start

Gemiddeld 15 kilo te zwaar


Het gemiddelde BMI waarmee mensen starten in het reguliere programma is 28,6. Daaruit blijkt dat gemiddeld deelnemers minimaal 10 kilo af moeten vallen om met hun BMI onder de 25 te komen.

[bron NewFysic]

Mijn reis naar een blijvende verandering

Maaike: Een jaar geleden stond ik op een keerpunt in mijn leven. Ik was moe van de eindeloze cyclus van diëten die me alleen maar tijdelijke resultaten opleverden. Ik wilde iets dat meer was dan alleen maar een quick-fix – ik wilde een blijvende verandering in mijn levensstijl. En toen ontdekte ik NewFysic.

Lees verder

“Het wekelijkse weegmoment was een goede motivator.”

Ingrid: ”Ik heb veel soorten diëten geprobeerd zoals het koolhydraat arme dieet. Ondanks dat ik veel heb gesport mislukte iedere poging om op een gezond gewicht te komen. Totdat ik NewFysic leerde kennen via mijn schoonzus.

Lees meer

“Ik heb mijn NewFysic traject als een life changer ervaren.”

Irma: “Ik was altijd al een kilo of 8 te zwaar maar vond dat niet echt een probleem, ik accepteerde het gewoon. Ik wilde het liefst wel afvallen maar deed hier niets voor. Na een chemoperiode, gecombineerd met de overgang was er nog zo’n 6 kilo extra bij. Ik heb toen zelf geprobeerd om een paar kilo af te vallen, maar helaas zonder resultaat.

Lees meer

INGRID

"Dankzij NewFysic ben ik weer helemaal happy met mijn lijf",

Coaching op een vestiging

Samen realiseren we jouw doelen

Volg ons programma bij één van onze 32 vestigingen in Nederland.

Tijdens de intake bespreek je jouw wensen en doelen en krijg je een uitgebreide meting. Afhankelijk hiervan kies je samen met de coach het programma wat bij je past.

Daarna start je met een persoonlijk voedingsplan en supplementen. Wekelijks kom je langs voor een weeg- en coachmoment, wat voor velen een goede stok achter de deur is.